Tinggal Kenangan

30 10 2009

Pernah ada rasa cinta antara kita
Kini tinggal kenangan
Ingin kulupakan semua tentang dirimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu..oh bintangku

Jauh kau pergi meninggalkan diriku
Disini aku merindukan dirimu
Kini kucoba mencari penggantimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu..oh kekasih

[Break]

Pernah ada rasa cinta antara kita
Kini tinggal kenangan
Ingin kulupakan semua tentang dirimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu..oh bintangku

Jauh kau pergi meninggalkan diriku
Disini aku merindukan dirimu
Kini kucoba mencari penggantimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu..oh kekasih

Jauh kau pergi meninggalkan diriku
Disini aku merindukan dirimu
Kini kucoba mencari penggantimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu..oh kekasih

Pernah ada rasa cinta antara kita
kini tinggal kenangan..

^by Saleem

~wuhuu…jiwang 88karat ni…bila terdengar bait2 lagu ni kat corong hotfm rasa melekat pulak..terus aku cari kat lam internet memindah turun ke dalam cakera keras dan memainkan lagu di windows media player yang sudah sedia mempunyai lirik masuk-palam(plugin)..hihi ūüėČ

Tengah2 mendalami lagu dan lirik tu..baru la aku perasaan yang cerita lagu ini macam kena kat seseorang la..  [tersenyum]

Jauh kau pergi meninggalkan diriku
Disini aku merindukan dirimu
Kini kucoba mencari penggantimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu..

My daddy la…hehee….aku je yang rasa ‘macam’ kena ajerk¬† lrik ni ngan diri beliau itu. Ye la sampai sekarang still status solo..Kot2 le ayah aku¬†dengar pastu dia terpause diri kjap tuk dengar lirik tu mayB la rasa macam yang aku rasa kottt..tp xde nye beliau nak layan lagu2 ¬†jiwang 88 karat neh..heh

Pasang radio kuat2 pastu g basuh baju kat luar…itu le pe-el yang ayah aku wat¬†tetiap pagi…tetiap petang pulaks pasang¬†radio kuat2 pastu baring kat kerusi malas¬†beliau bukan dgr lagu pop rocK ye..tapi dgr siaran ceramah ugama yg d udara di TRGfm..kuikuikuikui beliau akan tergelakss bila ade ustaz2 yg bg ceramah tuh wat lawak2 corner sket…

Semalam aku tepon beliau…Seronok beliau bercerita/berpesan kat aku..Habes je tepon semua perasaan gundah-gulana kat diri aku ni ilang..aku rasa bahagia…¬† …ya bahagia…cuba korang try =)

InsayaAllah..raya AidilAdha nanti kite jumpa ye..Miss you (“,)

~peAce

Advertisements