Test sampai muntaH..tah

4 03 2009

hohoh…pening..pening..pening!

Sampai naik maBuk aku main mende nih. BurrweeKK…Cis, niat awal2 tadi nak mengetest memory aku jerr  drp wat mende2 lagha cam post aku yg lepas tu, (psst..hr ni x byk issue okk 🙂 ) So, sambil wat kije sambil selam main lah..last2 aku dah fed-uP! malash dah aku nak ngadap link nih…rasa nk terputus jerk urat otak aku memikir..sudah..sudah..korang nak main..korang main lah..hukhukhuk…knapa aku main tu td???

sampai level 11 jerk..aku mabuk..aku mabuk!

sampai level 11 jerk..aku mabuk..aku mabuk!

ape ke hei nye..

ape ke hei nye..

 

mula2 suka..lama2 xsuka

mula2 suka..lama2 xsuka

ade banyak  lagi link2 memory games kt ctu..nk try : http://www.zefrank.com/memory/ atau search aje kat google  😛

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: