Bohsan ni..Perlu ke aku..

27 02 2009

Hari ini mood bosan.

Kerja pon x banyak.

Dah penat monitor NMS (network monitoring system).

Hanya diam membisu sambil kepala mengadap pc.

“Nak buat ape nih? semua link2 lagha aku dah abes explore…” “Perlu ke aku….wat camnih??”

huhuhuh..aku rasa 100 hari opismate aku xngaku yg aku ni mate dorang..guuguguuu

huhuhuh..aku rasa 100 hari opismate aku xngaku yg aku ni mate dorang..guuguguuu

Apemacam??

Advertisements

Actions

Information

3 responses

27 02 2009
noni

ahaks..bgus punyer style nk ilang bohsan..aper lagi miha..nice thing to try..hihi

2 03 2009
raficyber

imah, kita tukar keja nnt. kat sini bnyk sangat keja ler. Tak terbuat.

3 03 2009
imapeace

noni- hihihi…tu baru basic style, lom masuk intermediate lagi..ade byk lagi ni..

raFi-ahaks..xmo tukar keje ngan ko..kalo tukar kejer ngan boS ko aku nak..nnt aku kasi ko jd PA aku ye..kehkehkeh 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: