Trip 14 Feb 2009

15 02 2009
Adeh,

Itu la perkataan yang terpacuL keluar dr lidah aku time bangun Subuh pagi tadi. Dari Bahu ke lengan sampai la dari druMstick ke kaki, aku di dibiuS  “acid Lactic” gara2 pergi trip Bukit Tabur semalam. Punyer hangin nyer semangat nk join, xsempat nak warming up, natijahnye, aku hampir2 panciT biler daki bukit pada suku pertama. Hampes toL, biasanya ukuran kondisi badan aku amat kuat[kuatla sangat,huhuh], tp semalam agak suspens, tetiBa leh bergelodak  perut membuak2 hangin [ces, ilang chun aku time tu], macam nak muntah buek2, sib aku leh kawal dari menTal sampai le terkuar “eRRk, Alhamdulillah, lega na..”

img_2054

So, trip ngan kengkawan semalam amatlah sewonoT dah syukur semuanya berjalan lancar dan selamat sampai. Terima kasih ya Tuhan (“,)

empangan

empangan

caution!

caution!

 

menuju puncaK..lalaa

menuju puncaK..lalaa

yeaaa!Aku gumbira sebab dapat meluangkan masa bersama2 kwn2 UIA++, enjoy la semalam (“,) pastu sempat singgah Air terjun sg.Gabai, wahlaau, licin betul batu2 kat ctu, sampai de budak tu tergolek sopan..ikikikiiii..

Okeh, skang misi untuk membuang acid2 lactic, aku just pakai Ammeltz Yoko2 ngan Salon Pas. Urat kat atas pinggang kiri aku tergeliat gara2 tersilap teknik masa panjat batu kat air terjun tu..haaa, sakit lagi 😦  Xde ke sapa2 nak sponsor aku g Spa? Spa Q pon boley..

nak? meh cni aku tolong sapu..

nak? meh cni aku tolong sapu..

wes,Minum air masak byk2,untuk ganti balik proses perpeluhan semalam tu (",)

wes,Minum air masak byk2,untuk ganti balik proses perpeluhan semalam tu (",)

 C U Again. [Trauma nak trun tangga niih! 😦 sengal otot maa]

Advertisements

Actions

Information

8 responses

15 02 2009
akimsensei

oit imah.. wah2, best bangat seh.. xpe, mental mesti kuat.. biasalah, naik gunung kan.. ni training nk join panjat menara kl ke hapa ni? hahaha..

16 02 2009
imapeace

Hait, akem, panjat bukit je..kanseL dah nak join panjat menara KL, xlarat r nak panjat tangga beratus2 tu, kalo de escalator ok gak..hihihihi 😛

16 02 2009
tangan_yg_ade_birth_mark

eheh…terjatuh sopan ye….peace!!

16 02 2009
nurmaiza

ngeeeeeeeee… ader owunk tak bacer warning tu pasal jatuh…

16 02 2009
imapeace

hehe..a’ah.. agak sopan,kikikih, by the way, I wish you Heppy besday, ifah!! hohoh lupa lak nak wish tru sms..kat cni pon ok la ek 😉

16 02 2009
raficyber

huhuhuhu.. xdpt naik join korang.. perut tgh mengelegak waktu tu..haha

17 02 2009
imapeace

Miaza- ngeeee..kami baca lepas sudah mendaki2..hihihi [x pasan ade warning ghupenye kat pokok tu..huhuh]
Rafi- Rugi r ko x join…Ko gayat yeee?ish..ish..ish..

18 02 2009
nurmaiza

rafi takut sakit drumsticks lol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: