Raya BeSar

5 02 2009

Hi,

Pendeknyer masa bekerja minggu ini. Hihihi.. Esok dah cuti. Cuti kew?Yup, cuti bagi mereka2 yang mengambil cuti seperti aku.Malam ni aku dan kakak akan pulang ke kampung tercHinTa sementelah 2 raya besar kami tak pulang. Raya besar? yer la..Raya krismas ngan raya cina semua org xkira kaum berpusu2 pulang kan?

Hmm,Ahad ini pula ada raya besar juge..iaitu Raya Thaipusam!! Hohoh..walaupun aku xtau kaum mane yg sambut tp aku sure sumer rakyat KL ngan Sngor akan sambut juge cuti Thaipusam ini. Ade betuL? Ha, pada sape2 dah sambuT  2 raya besar (yg aku dh mentioned sebentar td) jgn duk gatal2 beraya/bercuti lagi..kasi chanG la untuk org2 yg macam aku pulak kan. 😛

Okes,lg setengah hari nak abes waktu kije ni..jap agi ade unit meeting..pastu pumpangpum..nyonyenyonye..5.30pm..Time Out..

Kali ni aku n kakak upah driVer untuk pulang..hihihi..dah lama rasanyer x balik naik buS. Nanti,kami naik bus kat Putrajaya Sentral , bus Mutiara. Best kah?Baru nak try ni, dulu2 naik bus Adik-beradik. Whatever la, janji dapat tido lena sudah..jgn la ade passenger baby ..xpasal2 dpat free concert..Hihihi..

Owh, b4 aku menekan button publish nih, harap2 ade le peneman yg meneman housemate aku kat rumah tu.. Sian beliau kena tinggal sorang2 malam ni ngan esok…Hihihi..Gi keje hati2 ye.

Daaa…ya bedaaa

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: