Cuti Raya Aidiladha’08

11 12 2008

Salam Aidiladha!!

HoreY, tahun ni dpt gak sambut Raya Haji di kampung tercHinTA,sesudah 3 kali terpaksa beraya di Putrajaya..hohohoh [penyebab:time tu kakak aku nyer cuti kna beku al-maklum  beliau kije bahg. MOF]

“Cuti sem” dah xpakai…Skarang kna pakai ayat “cuti tahunan” [penyebab: Aku kan dah kerja..huahuaa] cuti tahunan aku ade lam 6 hari lg..so aku amik 2 hari jer utk cuti raya..cukup r tu..

Aku & kakak blk kg ari sabtu pagi..MRR2 dah start jem sampaila ke tol gombak [penyebab: mane la aku tau ade kes tanah runtuh kat bkt antarabangsa masa tu..huhuh..tol gombak lak penuh ngan org kelate blk kampung gok weH…]..kijang kaki adik ni..huhuh

Rasa macam kat New Zealand jerk bile menjejak kaki kat kg..hehee…mana taknye,Tiap2 hari ujan..naik kettarr..rr lutuT, gigi,lengan sumer…sejjauuuuuuk Gilllerrrrrr….Mandi? memang xmo mandi lah 😛 …:) [penyebab: Le nink musim tengkujuh la !]

Siapa dah pernah sampai ke Mesra Mall??? AKu baru jerk singgah ahad aritu, peghhh…dah macam sopink kat KL pulak, camnih org2 kg aku xyah le sopink  jauh2…TGV , futsal,pusat bowling (coming soon)..pizza hut, body shop,Giant (biler nk bukak niih??)..blablablaa.hohohooh..sumer ade dowh..

Ari rabu aku dah sampai PUJ, arini cuti lagi sempena keputeraan Sultan Sngor…hihihi..kakak aku jer la yg kije..Aku lak g poya2 ngan adik fenny[..eh..fenny pon join sekaki le juge..] kul 10 pg dah bertolak & serbu GSC Midvalley..beli tiket Cicakman2..sambil tggu wayang strat kul 11.15, kami g foodcourt utk bersaraP..echeh,aku n fenny miang2 tekak nk try masakan Korea!! Aku order “kim-Chi Pancake” si fenny order kimchi labuchi..ekekeee..nthole dah lupe nama ape ntoh…hahah…xde lew best sangaT.. macam lempeng telur+ sayur2..yg lg 1 tu macam maggi asam pedas jewww…dpt lak secawan air ala2 tea..rasa nye??adess..bau tapak kasut bata ajew..xterhirup aku..huhuhuh

Cicakman2??? hohoh…boleh la tahan citer ni..aksi2 dah de improved tp rasa macam ade kurang r..xtau kat ner…korang tgk la sendri..hehehehe

daaaaa

Advertisements

Actions

Information

2 responses

11 12 2008
fa

hahhahaha….
balik newzealand ke???mmg taaaakkk arrrr

dah ade mesra mall??lps balik kelik ganu sokmo la neh

17 12 2008
nhusna84

cicakman x best ker??x nk arr tgk..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: