OSC BeyZi

28 11 2008

Phewwww…kebizi-nes sudah melanda pada diriku, kat opis dah xsempat langsung nak layan lagha2 dah..yahoo/google mail, ebrowse mahupon membaca blog kwn2 xterClick sudaah..

eh,minggu ni ramai pulak yg amik cuti dan tercuti team aku ye? uDah 2 ari xcukup kakitangan, time dorang xde r time tu la urgent kes nk m0ncoL, patut sehari ada 7 pekerja tp smalam n arini 3 org jer keje. Aku dah le ‘lampi’ sket kalo handle TMDirect service,sib dpt bos ngn opismate yg sporting xde le aku meraung kesawanan kat ctu..hohoh

tp best jugak dorang xde ni,at least dpt gak belajar skill baru,mcm smalam mr.arel ajr camner t/shoot utk customer MPLS..ahaks w/pon xkhatam tp basic tuh dah nampak dah (“,)

Arini bos aku kasi karipap 2 biji sbb kesian tgk aku xsempat lunch…hahaaa..Lps tuh di ‘suapkan’ aku lagi ngan asam jambu batu time wat report RFO togeder2..Maaaceeh bos..lalaaa

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: