Bersama si Dia

12 11 2008

hohoh…minggu ni cam malas jerk nk menaip blog …Balik umah rasa nk ngadap tiviiii ajerk..Aku dah addict tgk citer 0LiVia tv2 weekdays kul 6ptg tu…hihihi..citer yg ringan & lawak tol..[promote2…]

haaa..nk citer la sket…weekend aritu aku g Klang ngan si dia…

Jln2 kat shah alam sambil pegang2 tangan..lalalaaa =P

Malam-malam si dia pulak teringin nk tido sama2…hahaah..biar beTik…!! hmm..dlm hati..‘nih jer peluang yg ada  nk tido sama2..nnt lenkali mmg dah xde chance langsung dah nih‘…pe lagi mlm tuh aku kasi green light ler..Nasib ler mlm tu beliau x nakal2…aaauuu…ngengehngeh..

Si dia memang suka kuar jln2 ngan aku…suka duk umah aku even 1st time br dtg aritu…besstt la duk cni..rasa macam x nk balik aje” ..ngomel si dia…hihii..jgn le puji2 sgt,kembang i..sib le you nih bawah umur..kalo dah baligh, i rela pinang u tau….eee…babap kaang…. hihihi

peaceless

 

oh si dia..nnt bl u dah besar,jgn lupa tau kenangan kita kuar jln sama2, mkn eskem mC D sama2..bc doa lam keta sama2..tido sama2…hahaaa…c u again aaa…

Advertisements

Actions

Information

7 responses

12 11 2008
ifah

gatai noo…comel la si dia ni…si dia ni ada abg tak? kakaka…
ups..fenni, jgn marah!! geee…

13 11 2008
akimsensei

miahahahahha.. lon galok keu dronoh.. sapa ni imah? adik hg ke? tgk muka, mcm ada serupa..

13 11 2008
imapeace

ifah-..ahaks..mane de gatai..si dia tu asik nk manja2 ngan i noo.. =P abg si dia??? ipah gataaiii….hohhhoh…meh dtg umah kt gosip2..hihihi

akem-..adeh..sastera nyerr…dronoh tuh apa ya paK?hihiii…uishh…ate ‘si dia’..opkos la bukan adik cheq…macam serupa ek?..ada chemicals tu…wawawahh.. 😛

13 11 2008
anabest

blah la emah..hohohoho….. den igt sapo td… kim slm kt budok cute tu ye..kat kakak dia xmo kim salam.. hehehehe……..

feni, aku mau jumpa kau…..

13 11 2008
akimsensei

miahahahahaha.. ada la sket2 fitrah kimiawi tu.. gelak macho laksamana sunan.. roger imah, keje leklok esok.. miahaaha, training kt MMC xabes lg 😦

14 11 2008
nhusna84

cik imah mengong lagi..noni tau mung ngorat adik dulu sblm ngorat abg knnnn..kehkehkeh

20 11 2008
n!za

amboi, cik halimah, hang x habaq kt aku pon blog hang no……….hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: