OSC BeyZi

28 11 2008

Phewwww…kebizi-nes sudah melanda pada diriku, kat opis dah xsempat langsung nak layan lagha2 dah..yahoo/google mail, ebrowse mahupon membaca blog kwn2 xterClick sudaah..

eh,minggu ni ramai pulak yg amik cuti dan tercuti team aku ye? uDah 2 ari xcukup kakitangan, time dorang xde r time tu la urgent kes nk m0ncoL, patut sehari ada 7 pekerja tp smalam n arini 3 org jer keje. Aku dah le ‘lampi’ sket kalo handle TMDirect service,sib dpt bos ngn opismate yg sporting xde le aku meraung kesawanan kat ctu..hohoh

tp best jugak dorang xde ni,at least dpt gak belajar skill baru,mcm smalam mr.arel ajr camner t/shoot utk customer MPLS..ahaks w/pon xkhatam tp basic tuh dah nampak dah (“,)

Arini bos aku kasi karipap 2 biji sbb kesian tgk aku xsempat lunch…hahaaa..Lps tuh di ‘suapkan’ aku lagi ngan asam jambu batu time wat report RFO togeder2..Maaaceeh bos..lalaaa





Bersama si Dia

12 11 2008

hohoh…minggu ni cam malas jerk nk menaip blog …Balik umah rasa nk ngadap tiviiii ajerk..Aku dah addict tgk citer 0LiVia tv2 weekdays kul 6ptg tu…hihihi..citer yg ringan & lawak tol..[promote2…]

haaa..nk citer la sket…weekend aritu aku g Klang ngan si dia…

Jln2 kat shah alam sambil pegang2 tangan..lalalaaa =P

Malam-malam si dia pulak teringin nk tido sama2…hahaah..biar beTik…!! hmm..dlm hati..‘nih jer peluang yg ada  nk tido sama2..nnt lenkali mmg dah xde chance langsung dah nih‘…pe lagi mlm tuh aku kasi green light ler..Nasib ler mlm tu beliau x nakal2…aaauuu…ngengehngeh..

Si dia memang suka kuar jln2 ngan aku…suka duk umah aku even 1st time br dtg aritu…besstt la duk cni..rasa macam x nk balik aje” ..ngomel si dia…hihii..jgn le puji2 sgt,kembang i..sib le you nih bawah umur..kalo dah baligh, i rela pinang u tau….eee…babap kaang…. hihihi

peaceless

 

oh si dia..nnt bl u dah besar,jgn lupa tau kenangan kita kuar jln sama2, mkn eskem mC D sama2..bc doa lam keta sama2..tido sama2…hahaaa…c u again aaa…