Monday Blues

13 10 2008

Hohoh..naper mataku amat mengantuk arinih?Tak cukup tido kah?Rasa malas jerk nk wat kerja : Check modem connection still lg down,aku dah bukak ticket leklok tuk pass pd yg berkenaan,tp org yg dpt tiket cam malas jerk nk update tiket…ooit.. p la check modem tuh betul2..dah settle br r close tiket. Nih modem xup2 lg dh closed tiket.Abes tuh?Apa aku nk update ngan vendor?aaaaaa….x suke..xsuke..

Smalam aku g spitaL putrajaya kul 9pm bahagian Emergency and Trauma. Trauma kah aku?hehehe..Oh..tidak…aku tlg hantar si p0Lan ke spital aje sbb si p0Lan neh mengalami perubahan warna kulit ke warna pink..uuu santek warnanya.. 😛 macam sutun.[upsss] sejak dr Selasa lepas si p0Lan nih mengalami penyakit misteri?? wekend lps byk abeskn masa bwk si p0Lan neh g klinik aje. Semalam aje udah 2klinik swasta pergi tp x baik2 jgk. Dah kna inject ngan doktor encem pon xbaek jgk..[isshh degilnye..huhuh] Last ikhtiar bwk ler si p0Lan neh g spital.Huh, doktor [encem lagi] kasi inject kt tangan beliau. Sempat le si p0Lan tuh baring2 kat wad selama 1jam lebey. Pastuh doktor[encem] tuh xtau dah ape nk wat ngan si p0Lan neh sbb warna pink tuh stil xnyah2 lagi. Hmm..aneh ye tuan2/puan2..Memandangkn doktor encem tuh kesian tgk aku yg cun neh meneman si p0Lan yg cam sihat aje tu, doktor pon kasi le si p0lan blk umah ngan diberi MC selama 2 hari..ces..bestnye..aku xdpt ker?sbg anugerah bwk beliau g unit kecemasan dgn penuh kesopanan dan kesusilaan?? 😛  Pagi neh melihat keadaan si p0Lan dah back to normal..yeaaa…warna pink dah hampir hilang. Hari ni si p0Lan kna mkn ubat yg abg farmasi [encem jugak..hohoho] bagi tu..uish..ubat terkawaL…sebut kang famous pulak..hihi..Cube teka..apekah penyakit misteri si p0Lan? Hanya si p0Lan dan si puLun aje yg tau..hakhakhak…

Advertisements

Actions

Information

2 responses

13 10 2008
ifah

dear si p0Lan,
semoga cepat sembuh.
byk sgt makan kuih raya kot…isk..
katenye mengidam kuih suji ari tu..gi la cari…

13 10 2008
-reha-

sape polan tu imah?sutun mane plak?npe pink?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: