Cuti sekolah

28 08 2008

Uik,naper bkn title pasal aku konVo ek?ekekeee…pasalnyer malas lg nk citer sbb sumer jln crita konvo di tangguh dulu …Layanla blog kwn2 yg laen dulu ek….just wanna to share with u time cuti sk00l arituh 2orangs sepupu aku ade dtg Putrajaya,mkn/minum hangin yg xhengat. Esok start cuti sk00l trus terpacak kat umah kami…hohohoho..

bwk g MAHA…pe ade? Hihi..kesian kat dorang aku tersilap bwk dorang g jln2 kt pameran pertanian..Mau borink sampai mabuk..Dahla x naik tramp(ala2 train zoo negara)..isk2..sadis8x..

eh ni ikan yg noni suke mkn…Ade beran ker nk masak 3 rasa? šŸ˜›

Parking ikut pintu 1 UPM, panas yg amat..pastuh ada trak bwk kami sampai naik atas ke kwsn pameran..best3..

sempatle rembat buah mangis n naga skit..Patuh perut dah lapa…

singgah la JJ Balakong ka JJ SK yaa?lupa daa..Yg igt kami soru pijja..nyuumm..(“,)

tu la aktivity wekend ms cuti skool arituh..weekdays lak sepupu2 aku nih g lepak kt opis akak aku lak..nyibuk toL..Sempatla dorang g tgk bunga api n sopink2 kt Bangi n JJ..aku mlas r nk bwk dorang g jln2 kt KL…lengoh kaki ja..Dorang balik ari jumaat mlm…then berganti lak ngan familY aku dtg Putrajaya mlm tu sbb aku nk konvo ahadnye (24/08/08)…hoho..Damia xdtg..demam lak…kna tggl ngan makcik dia kt kg…aaaaaaa…kempunan aku nk jumpa dia..sob..sob…

the enD.

Advertisements

Actions

Information

3 responses

28 08 2008
Mohd Aizat Yaacob

Wah, suka gambaq last kali ja. Sedapnya~

4 09 2008
nhusna84

betoi ka tu ikan yg noni selalu mkn tu?ooo..mcm tu ghupernyer ikan tue…oooo

4 09 2008
imapeace

betul ke?kebetulan?pembetulan?betul3[upin&ipin]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: